Metingen tbv persoonlijke ontwikkeling

De metingen ‘Job Fit’ en ‘My Career’ van onze samenwerkingspartner LTP zetten we desgewenst in bij (loopbaan)coaching/ counseling en het ondersteunen van organisaties bij de selectie van nieuwe medewerkers.

Meting ‘Job Fit’
Met dit online assessment krijg je inzicht in kwaliteiten, ontwikkelpunten, competenties en veranderkracht.

Meting ‘My career’
Met dit online assessment krijg je inzicht in je potentieel en welke werkzaamheden en type functies daar het beste op aansluiten. De vragen ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ staan centraal.

Persona fit

Met de app ‘Persona Fit’ van onze samenwerkingspartner LTP, gaan we aan de slag met teamrollen en feedback. Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

  1. Insight
    Individuele teamleden krijgen inzicht in hun persoonlijkheid, ambitie en reputatie (‘Hoe anderen hen zien’).
  2. Via de app vragen team members om feedback over hun talenten en teamrollen die ze willen ontwikkelen.
  3. Samen met de manager/ teamleden bespreekt een teamlid zijn of haar persoonlijke doelen, prioriteiten en groeiacties.
  4. Ieder teamlid krijgt doorlopend inzicht in zijn of haar ontwikkeling van rollen, competenties en engagement.

Organisatieopstellingen

Organisatieopstellingen vormen een methode die op een snelle en effectieve manier een vraagstuk in beeld brengt en concrete oplossingen aanreikt. De vragen worden door middel van ‘representanten’ van de verschillende elementen van de vraag in de ruimte opgesteld. Hierdoor ontstaat een zichtbaar beeld, de ‘opstelling’ van de vraag. Doordat de begeleider vervolgens in gesprek gaat met de representanten/ wijzigingen aanbrengt in de opstelling, ontstaat een beweging. Hierdoor wordt zicht verkregen op nieuwe mogelijkheden en vervolgstappen. Omdat alleen door het ervaren de waarde van deze methodiek goed overgebracht kan worden, organiseren wij regelmatig Proeverijen. Houdt hiervoor onze agenda en/of facebookpagina in de gaten.

VanElstHR Tools